Royal-angora's webshop accepterer betaling med Dankort 

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

Kunde anmeldelser

Her under kan du læse et uddrag af de kunde anmeldelser som vi har modtaget her på siden samt på Facebook.

 

--------------------------------------------------------------

Angora/Bomuld Ammeindlæg m. lomme

Oktober 2015.

Jeg bruger normalt uld ammeindlæg, men er nødsaget til at have silke ammeindlæg inden under da jeg slår ud efter få timer, og det klør og sviger forfærdeligt.
Jeg har nu haft jeres Angorauld ammeindlæg på i 5 dage. Og kan ikke sige andet end de er fantastiske.
Jeg kan ikke mærke at jeg har dem på overhovedet, og de er dejlig bløde.

Jeg ville ønske at jeg fra start af havde kendt jeres produkt, for så var det klar dem jeg havde valgt at investere i.
Jeg kan kun anbefale andre at købe jeres indlæg fremover, især hvis man har uldallergi. Derudover er det så også endnu et plus i en travl hverdag, at de kan gå i vaskemaskinen.

Mange hilsner Cecilia

--------------------------------------------------------------

Angora/Bomuld Unisex Bluse/undertrøje, lange ærmer, rund hals, sort
Angora/Bomuld Herre Underbuks, lang m/gylp, sort
Angora/Merino uld Sokker, tynde, sort


Mit navn er Jim Winther, jeg er en del af Marinehjemmeværnets særlige afdeling for nærsikring og bevogtning af havneområder og kysterne i Danmark.

Når vi er aktive, er vi både på land og på vandet, under alle de vejrforhold de danske årstider kan byde på. Vi har selvfølge forsvarets standard uniformssystem udleveret, dette er ofte bare ikke nok, da uniformen ikke altid kan modstå de skiftende vejrforhold. Forsvarets uniformssystem indeholder en så kaldt "kampskjorte" man bære under selve uniformen.

For mig har den optimale løsning været klimatøjet fra Royal Angora. Jeg har under flere aktiviteter og øvelser anvendt klimatøjet med overraskende positive resultater. 

Det vigtigste i min funktion er at det inderste lag tøj, yder den beskyttelse mod vejret, som uniformen ikke er i stand til, altså at holde på kropsvarmen og samtidig kan transporterer fugt væk fra overfladen af huden.

Klimatøj fra Royal Angora er bl.a. blevet testet under en øvelse i det sydfynske øhav i slutningen af oktober 2014. Det danske efterårsvejr viste sig fra den værste side, med frisk vind, regn og en temperatur på ca. 4 grader. Når vejret er sådan, bliver ens beklædning klam og kold. Klimatøjet blev testet under sejlads og aktiviteter på havne og i byer. 

Jeg oplevede under denne øvelse at jeg var tør og havde en behagelig temperatur på kroppen. Samtidig har klimatøjet fra Royal Angora den fordel at det er tyndt og fylder ikke noget. Dette betyder at man har en fantastisk bevægelsesfrihed.
Selv om klimatøjet er tyndt holder det virkeligt godt på kropsvarmen, og samtidig oplevede jeg at blive ved med at være tør på kroppen. Jeg testede også sokker og en halse-disse med nøjagtig samme resultat.

At klimatøjet ikke fylder noget gør også at jeg kan have et ekstra sæt med, hvis der skal skiftes undervejs.

 

Klimatøjet er også blevet den inder beklædning jeg anvender til dagligt i vintermånederne. Det har vist sig at være sublimt at have på, på arbejdet. Selv når man sidder på kontor - hvor der kan forekomme træk, er det tøjet man skal vælge. Jeg har i skrivende stunde ikke haft én dag hvor jeg har frosset på arbejdet, dette har jeg tidligere oplevet.

Når man taler om angorauld, tænker man automatisk masser af fnuller i næsen, og knuder når det 
er blevet vasket. Ingen af disse ting har jeg oplevet.
Jeg har startet med at vaske det på 60 grader, med skyldemiddel og centrifuge. Bagefter er det tøjet blødt og klar til brug. En ting jeg har oplevet er at klimatøjet får en rigtig god pasform efter vask.

Jeg har nu 2 sæt (langærmet undertrøjer, lange underbukser og 2 par strømper), de er blevet brugt så meget som muligt, og også til hjemmebrug. Der er ingen tvivl om at jeg også fremover har mit Royal Angora klimatøj på, når jeg er på aktiviteter og lige så snart det bliver lidt småkoldt.

Jeg kan kun anbefale varmt - at få noget klimatøj, det har virkelig højnet min livskvalitet, både på arbejdet og i fritiden, inde som ude. 

Med Venlig Hilsen
Jim Winther 

--------------------------------------------------------------

 

Udtagelse fra Deniz 02.02.2014

Angora/Bomuld Unisex Bluse/undertrøje, lange ærmer, rund hals, sort

 

Super lækker Klimabluse! Stoffet er så behageligt, faktisk føles det som om man ikke har noget på overhovedet, men alligevel bliver man holdt varm. Jeg har brugt den til udendørs fodbold i foråret, efteråret og i vinterperioden, og har ikke frosset på noget tidspunkt.

 

Jeg har bemærket at den suger sveden på en måde så den ikke bliver våd og ulækker. Normalt når jeg dyrker sport i en bomuldstrøje bliver jeg kold når sveden aftager, men det er langt fra tilfældet med denne trøje.

Jeg kan klart anbefale denne klimabluse til alle former for udendørs sport i et køligt vejr!

Mvh. Deniz

--------------------------------------------------------------
 
Angora/Bomuld Ammeindlæg m. lomme

  

De holder brysterne varme på en behagelig måde uden det bliver svedigt selvom det er varmt uden for. Jeg har haft rigtig mange brystspændinger og mælkeknuder men de hjælper ved at holde brysterne lune, og det gør meget mindre ondt efter jeg er begyndt at bruge dem.

Derudover er det smart med lommen til engangs indlæg, så man ikke behøver at gå på kompromis med sugeevnen. Så er det genialt at de kan maskinvaskes

\\C

--------------------------------------------------------------

Angora/Bomuld Leggins hvid

Angora/Bomuld Body langærmet hvid

Vi købte, da vores søn var helt lille, et par bukser og en body (i den meget optimistiske hvide farve). Og jeg må sige, at vi bare har været rigtig glade for dem. 
Jeg bruger bukserne som helt almindelige bukser, og min dreng, som kravler rigtig meget (kan endnu ikke gå 14 mdr gammel), har ikke kunnet præstere at slide hul på dem, som han ellers har med mange af sine almindelige bomuldsbukser. De holder ham altid tør og varm, og tørrer hurtigt, når det uundgåelige sker. 
Bodyen, som er hvid, bruger vi ud over en uldundertrøje, som vi altid gør, og det fungerer rigtig godt. Den er dejlig lang og har en rigtig god pasform, hvor den sidder godt til, også i halsåbningen. Stoffet virker solidt (ved nogle uldbodyer går stoffet meget let i stykker ved eksempelvis lukningen nederst). Derudover må jeg nævne, at den faktisk stadig er hvid! Jeg vasker den på uldprogram med helt almindeligt neutral vaskepulver, og der er endnu ikke noget der har sat sig fast.
Jeg har netop bestilt nogle flere bukser (der er kommet så mange lækre farver, ville ønske de også kunne fåes til den store pige på 5), og et par halsedisser til både lille på 14 mdr, og den store på 5 år, tænker at de er perfekte her i overgangsperioden.
En klar anbefaling herfra!
 

Katrine Johannesen 


--------------------------------------------------------------

Angora/Bomuld Halsedisse med skulderstykke til voksen i sort


Så be
hagelig at have på. Blød og gør at man holder varmen. bruger den til cykel, MC og løb.
 

Anne

--------------------------------------------------------------

Angora/Bomuld Ammeindlæg m. lomme

Maj 2015.
Jeg mødte en mand ved jeres stand på baby- og småbørnsmessen i øsknehallen.
 
Efter min historie om meget følsom hud på mine bryster grundet min allergi (Atopisk Dermatitis (børneeksem i voksenformat), købte jeg et enkelt sæt ammeindlæg til bh'en. med aftale om at jeg skulle vend tilbage med hvordan de virker. 
 
De er helt fantastiske. Mine bryster tørre ikke ud på samme måde når jeg bruger dem, fantastisk produkt. 
 
Med venlig hilsen 
Zille


-----------------------------------------------------------