Royal-angora's webshop accepterer betaling med Dankort 

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

Hvorfor Angora uld og til hvad?

Hvorfor vælge produkter fra Royal Angora:

Alle produkter er behagelige og bløde at have på.

Tråden til produktet er spundet i en blanding af angorauld (40%) og bomuld (60%), ingen superwash for at blødgøre. Naturlig blød.

Angora uld stammer fra angora kaninaer. Angora uldens hule fibre er den letteste af alle naturlige fibre. Den har en fin tekstur og lettere og varmere end uld. 

Den hule fibre sikre at huden kan ånde, den absorberer og transporterer fugten væk fra huden og opretholder kroppens naturlige temperatur på hudoverfladen. Strukturen i de hule fibre gør angorauld ideel til termisk tøj som på naturlig vis sikre at vi bevarer vamen på hudoverfladen som isolerende lag.


Angora menes at være op til 7 gange varmere end fåreuld.

Strikkteknikken Rib gør strikken meget elastisk.

 

Blødt og lækkert til børn

Børn leger og har behov for bevægelsesfrihed. Når de tumler rundt bliver de svedige og når de så sidder stille bliver de kolde. Alle sømme er syet med Flat Lock så der ikke er noget der generer.

Med Angora/bomuld holder dit barn kropstemperaturen, sved bliver transporteret fra hudoverfladen til yderside af Royal-Angora produkt og fordamper og kan være med til at reducerer antallet af kulde forkølelser.


Sov godt uden dyne

Hvis dit barn sparker dynen af om af natten vil søvnen blive forringet idet barnet flere gange vil opleve at fryse. Med Royal-Angora´s produkter opretholder barnet sin naturlige kropstemperatur og vil i de fleste tilfælde sove uden at fryse.

 

Lunt og behageligt både til børn og voksne

Klimatøjet bæres inderst. Det er 100% åndbart og transporterer evt. sved væk fra kroppen. Huden bevarere sin tempuratur unden at blive kold.
Det kan med fordel benyttes til aktiv fritid, som undertøj under almindelig eller arbejdstøj, hvis der færdes i skiftende arbejdsmiljø kulde / varme, træk og i mange andre situationer.

 

- Golf
- Spejder
- Motorcykel kørsel
- Ridning
- Løb
- Gå ture
- Ski
- Aktiv fritid
- Nattøj
- Undertøj 
- Under Dykkerdragt (tørdragt)
- Under arbejdstøj
- Cykling, Mountainbike etc.
- Fiskeri
- Fodbold 

 

Og meget mere. Klimatøjet er anvendeligt i alle situationer.