Royal-angora's webshop accepterer betaling med Dankort 

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsvilkår gælder for alle leverancer fra internet butikken Royal-Angora.

Tilbud er kun gældende så længe lager haves. 

 

Pris og betaling

Alle priser hos Royal-Angora er inklusiv moms, men eksklusiv forsendelse. Varesortiment opdateres og udskiftes løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer, udgåede varer, trykfejl samt andre tastefejl hvad angår priser og varebeskrivelser, afgiftsændringer og anden force majeure.

Ved special ordre forudbetales min. 50% i depositum ved order afgivelse. Depositum refunderes ikke.

 

Hos Royal-Angora kan du betale dine varer online via: 
- Dankort og Visa/Dankort eller via bankoverførsel

 

Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker igennem en krypteret SSL forbindelse. Selve verificeringen foretages af PBS og din bank. Royal-Angora har ikke adgang til disse oplysninger. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Varer, der bestilles og betales via bankoverførsel, vil først blive behandlet og afsendt når Royal-Angora.dk har registreret deres indbetaling på vores konto.

Beløbet skal overføres til:

 

Angora Bodywear ApS

 

Spar Nord Bank,
Kontonummer: 9077
Reg. Nummer: 4581 397 270

Reference felt: Skal indeholde dit ordernummer af hensyn til sporbarhed.

 

Alle forsøg på bedrageri og falske bestillinger politianmeldes!

 

Fragt / Forsendelse

Postnord eller DAO benyttes til alle forsendelse.
Prisen varierer alt efter hvilken type der er valgt - som kunde hos Royal-Angora har du følgende valgmuligheder.

 

Privatpakke
Din ordre bliver sendt til din privatadresse. Ønsker du at sende din ordre til en anden privatadresse (f.eks. naboens) kan dette ændres under betalings processen.
Prisen er DKK 49,00.

 

Erhvervspakke
Ønsker du at få din ordre leveret på din arbejdsplads, skal du vælge erhvervspakke. Husk at ændre leveringsadressen under betalings processen (leveringsadressen skal ved denne fragttype være en erhvervsadresse).
Prisen er DKK 69,00.

 

Valgfri udlevering - døgnpost (midlertidigt ikke muligt)
Du kan frit vælge hvor i Danmark du vil hente din pakke. Skal det være det Posthus, PostButik eller den Døgnpost, der er tættest på dit hjem, dit arbejde, din fritidsinteresse eller...? Det er helt op til dig, og du behøver ikke bruge det samme udleveringssted hver gang.
Prisen er DKK 49,00.

 

Det er ikke muligt at få sendt vare købt hos Royal-Angora til udlandet.

Det er ikke muligt at afhente vare - alle vare sendes med Post Danmark, via en af ovenstående leverings typer.

 

Leveringstid

Vi bestræber os på at sende dine vare først kommende hverdag efter order afgivelse.
Er en eller flere varer udsolgt, bliver du kontaktet hurtigst muligt.

 

Leveringsadresse

Du kan til enhver tid vælge at få dine varer leveret til eksempelvis dit arbejde. Ændring af leveringsaddressen foretages under betalings processen..
Kontroller venligst dine adresseoplysninger, når du handler. Skriver du forkert adresse, så Postdanmark returnerer pakken til Royal-Angora og den skal sendes igen - afholder du som køber alene de nye forsendelsesomkostninger.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Royal-Angora overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Leveringstidspunkt

Levering af varer fra Royal-Angora anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

 

Fortrydelsesret

Skulle du, mod forventning, fortryde dit køb hos Royal-Angora, har du 14 dages fuld returret, såfremt varerne returneres i original salgsbar emballage, ubrugt, uvasket og ubeskadiget. Dette er gældende fra den dag, du modtager varen. Er emballagen beskadiget ved returnering eller manglende, vil returneret varer ikke betragtes som i saglsbar stand og omkostning til ny emballage pålægges kunden.
Royal-Angora modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Special producerede varer tages ikke retur.

 

Reklamation

I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 2 år. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du kontakte os hurtigst muligt på info@royal-angora.dk.
Fejl eller slidtage opstået som følge af forkert brug af varen er ikke omfattet af reklamationsretten.

Hvis du er utilfreds med Royal-Angora's  håndtering af en reklamation eller andet, skal du først rette henvendelse til Royal-Angora via info@royal-angora.dk eller telefon 23231571. Kan vi ikke komme til enighed, har du mulighed for at klage til Center for Klageløsning per e-mail til cfk@kfst.dk, hvis betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Lykkedes det os ikke at nå til enighed hos Center for Klageløsning, har du herefter mulighed for indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Alernativt er dte muligt at henvende sig til EU's nye klage instans ODR (online dispute resolution/ online-klageløsning), læs mere her.


Returnering

Hvis du har fået tilsendt en forkert vare eller er varen ved modtagelsen beskadiget, betaler Royal-Angora naturligvis returfragten. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er dette ikke muligt, får du varens fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto. Portoen for returvarer refunderes ikke. Når vi har modtaget varen/varene og vi vurderer returneringen godkendt, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din bankkonto. Vedlæg venligst kopi af din faktura samt oplysninger om reg- og kontonummer til bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for, at varen er returneret til os.

Fragt til ombytning af varer det ikke er fejlleveret afholdes ikke af Royal-angora,dk det er kunden selv der betaler denne fragt.

 

Ved returnering og/eller reklamation skal varene sendes til:

Royal-Angora
v/ Angora Bodywear ApS
Stormøllevej 74
Dk-4600 Køge